Back Trion:Z TRION:Z tehnologija Trion:Z učestala pitanja


Trion:Z učestala pitanja

waterheader
Trionz_Logo ČESTA PITANJA

Koliko dugo radi TRION:Z?
Narukvica TRION:Z proizvodi negativne (minus) ione tijekom više godina. Za razliku od drugih sličnih proizvoda, napravljena je od patentiranog „Stayers™“ materijala u koji su utkani minerali koji stalno emitiraju negativne ione. Drugi proizvodi su ionizirani i s vremenom gube svoja svojstva.

Koliko je efikasan TRION:Z?
TRION:Z je kategoriziran kao alternativni i komplementarni medicinski proizvod koji koristi magnetsko-ionsku terapiju te njegovo korištenje prema Svjetskoj Zdravstvenoj Organizaciji ne predstavlja medicinski rizik. S obzirom na način svog djelovanja, TRION:Z ne može garantirati olakšanje, izlječenje ili dijagnostiku bolesnog stanja. Ukoliko osjećate tegobe svakako se trebate obratiti liječniku. Terapeutsko djelovanje TRION:Z-a nije upitno, ali spada u područje netradicionalne medicine. U slučaju da se TRION:Z proizvod koristi uz klasičnu medicinsku terapiju njegovo djelovanje se klasificira kao komplementarno. Međutim, prema našim podacima brojni korisnici našeg proizvoda primijetili su značajno olakšanje svojih tegoba (Vidi "Iskustva korisnika").

Koju veličinu narukvice trebam odabrati?
Narukvice TRION:Z su napravljene od elastičnog materijala i dostupne su u tri (četiri) veličine. Odabir narukvice ovisi o vama. Ukoliko preferirate da narukvica bude slobodna izmjerite zapešće vrpcom ili koncem i odaberite odgovarajuću veličinu. Bila slobodna ili priljubljena uz kožu – TRION:Z narukvica je jednako efikasna.

Na koju stranu trebaju biti okrenuti magneti?
Kapsula koja sadrži medicinske magnete treba biti okrenuta prema donjoj ili gornjoj strani zapešća. Otvori magneta trebaju biti okrenuti prema koži radi veće učinkovitosti.

Može li se narukvica nositi 24 sata na dan?
TRION:Z narukvicu možete nositi 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Možete je nositi i dok plivate ili se tuširate, ali mnogi korisnici skidaju narukvicu prilikom ulaska u vodu da je ne smoče (to se ne odnosi na Active narukvicu koja je izrađena od silikona).

Mogu li nositi svoju TRION:Z narukvicu dok se tuširam, plivam ili se bavim vodenim sportovima?

TRION:Z narukvica je jednako efikasna i dok je mokra, pa čak i kad se nalazi pod vodom. Nakon natapanja u morskoj vodi operite je u slatkoj vodi radi zadržavanja vizualnog izgleda. Nove proizvode kolekcije "Active" i "Lite" su napravljene od silikona i otporne su na vodu.

Kako mogu prati svoju TRION:Z narukvicu?

TRION:Z narukvice su vrlo jednostavne za održavanje. Jednostavno ih operite u toploj vodi koristeći blagi sapun ili tekući deterdžent. Nemojte svoju narukvicu staviti u stroj za pranje rublja ili sušilicu.

Mogu li nositi više TRION:Z narukvica istovremeno?

Mnogi korisnici nose više narukvica odjednom. Međutim, ukoliko uslijed toga osjetite vrtoglavicu ili preveliku fizičku stimuliranost, jednostavno smanjite broj narukvica koje nosite.

Mogu li nositi svoju TRION:Z narukvicu dok spavam?
Možete nositi svoju TRION:Z narukvicu dok spavate. Negativni ioni koje imitira narukvica će pomoći vašem tijelu da se opusti i bude izbalansirano. Negativni ioni neutraliziraju pozitivne ione koje ste nakupili tijekom dana i koji mogu negativno utjecati na vaš san.

Mogu li nositi svoju TRION:Z narukvicu na istoj ruci sa satom?
Ukoliko nosite mehanički sat koji treba navijati ili onaj koji se sam navija preporučamo da nosite TRION:Z narukvicu na drugom zapešću. TRION:Z narukvica se može nasiti sa satovima koji imaju elektronički ili kvarc mehanizam.

Mogu li nositi TRION:Z ukoliko imam ugrađen pacemaker ili drugi medicinski uređaj?
Ne. Kao i bilo koji drugi magnetski proizvod, TRION:Z ne bi smjeli koristiti ukoliko imate ugrađen pacemaker (premosnica) ili bilo koji drugi medicinski uređaj za održavanje života. Prije korištenja magnetskih terapeutskih proizvoda u ovom slučaju obavezno konzultirajte svog liječnika.

Da li trebam nositi TRION:Z narukvicu na lijevom ili desnom zapešću?

Možete nositi TRION:Z narukvicu na bilo kojoj strani. Neki korisnici nose narukvice čak i na gležnju. Za gležanj će vam trebati veća narukvica.

Mogu li narukvicu nositi na gležnju?
Možete narukvicu ili ogrlicu nositi na gležnju, samo morate odabrati odgovarajuću veličinu.

Ako niste pronašli odgovor na vaša pitanja - nazovite nas direktno na tel.: 01/4444 330 ili posaljite upit na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
Pitanje možete postaviti i u našem Trion:Z Facebook klubu ovdje