Back Golf vozila Club Car golf vozila Vozila za pokretnu prodaju


Vozila za pokretnu prodaju

Club Car Cafe Express

vozilo za prodaju na golf igralištu

ClubCar Café Express i Café Express Deluxe namijenjeni su povećanju prometa i profita iznimno važne djelatnosti na golf igralištu - prodaje hrane i pića.

Prozirna Lexan vrata omogućavaju igračima pregled ponude hladnih napitaka, a rashladne police i nakošene police za grickalice služe kao izlog primamljivih poslastica za gladne golfere.

Cafe Express diči se novim motorom i novim izgledom koji omogućava maksimalnu vidljivost artikala i mami na kupnju, te povećanim teretnim prostorom i dvogodišnjim jamstvom. Time postaje nezaobilazan izbor za upravitelje golf terena.

Club Car Turf 1 PRC

vozilo za pokretnu prodaju na golf terenu

Golf vozilo Turf 1 može se opremiti prijenosnom jedinicom za hranu i piće i tako poslužiti u ugostiteljske svrhe.

Turf 1 ima zapremninu od 150 limenki (0.3l) ili 85 bočica (0.5 l), dok u Turf 2 možete utovariti 14 kutija u koje stane 336 limenki ili 190 bočica s ledom.

Jedinica za hranu i piće opremljena je sustavom za odvođenje vode radi lakšeg čišćenja, te se lako demontira kad vozilo poželite koristiti u druge svrhe.

Club Car Turf 2 PRC

vozilo za prodaju hrane i pića na golf igralištima

Pogledajte brošuru vozila za pokretnu prodaju na golf terenima

Za više informacija o modelima i cijenama ClubCar golf vozila za prodaju hrane i pića kontaktirajte Golf Sport Promociju na tel. 01/4444 330 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .