Back Indoor golf Full Swing Golf simulatori Full Swing Golf simulatori


Full Swing Golf simulatori

full_swing''Full Swing Golf'' simulatori, koje proizvodi istoimena tvrtka iz San Diega u SAD-u, ubrajaju se u najbolje i najpreciznije simulatore na svjetskom indoor-golf tržištu. Dovoljno je reći da su FSG simulatori postavljeni u najboljim svjetskim i europskim hotelima, business centrima i luksuznim kruzerima poput ''Queen Mary II''.

Realističnost i preciznost ovog modela simulatora pretvara ga u izvanredan centar golferskog uzbuđenja, ali i u natjecateljski centar na kojemu možete održavati turnire, škole golfa i veliki broj drugih promotivnih događanja.

Kako radi simulator?
Indoor golf simulator promjera 4x6x3 metara montira se u bilo kojem zatvorenom prostoru i s lakoćom uklapa u ambijent. Zatvorena konstrukcija sprečava izlijetanje loptice i štiti vanjski prostor od eventualnih oštećenja.

Igrač udara lopticu koja pogađa čvrsti projekcijski ekran i pada dolje. Pojas od infracrvenih senzora, koji titraju nevjerojatnom brzinom od 60.000 titraja u sekundi, očitava brzinu, putanju i rotaciju lopte, a sofisticirani softver projicira njezin let na virtualnom golf terenu koji golfer vidi ispred sebe.

Simulator se može koristiti kao sprava za vježbanje golfa i isprobavanje palica, ali najuzbudljiviji način je igranje na najboljim golf igralištima svijeta.

S novim softverom koji uključuje precizno mapirane simulacije najpoznatijih golf igrališta možete igrati na terenima na kojima blistaju Tiger Woods, Ernie Els, Colin Mongomerie i drugi svjetski igrači golfa.

Simulator vam omogućava da mijenjate vremenske uvjete i uvjete na terenu, način igre i broj partnera ili suparnika.

PGA je priznala Full Swing Golf Simulator kao službeni indoor golf learning center.

Neka europska PGA udruženja čak odobravaju kompletno učenje golfa i polaganje ispita na FSG simulatorima, što je još jedan dokaz njihove vrhunske kvalitete i realističnosti.

Gdje se koristi simulator?
Prema svjetskim i europskim iskustvima, golf simulatori su najbolji dodatak za indoor golf centre i trgovine s golf opremom. Kao dodatni sadržaj simulator može biti postavljen u hotelu, sport baru, wellness ili spa centru, sportskom ili fitness centru ili u poslovnim centrima. Golf Sport Promocija nudi svojim klijentima uslugu savjetovanja za odabir optimalne lokacije za simulator, nadogradnju dodatnih indoor golf sadržaja te razradu strategije privlačenja klijenata.

Kolika je isplativost Full Swing Golf simulatora?

Full Swing Golf simulatori nalaze se u premium segmentu tržišta indoor golf opreme. Cijena simulatora uključuje izradu i montažu vrhunski uređenog prostora za igru, softver i patentirani visokoprecizni sustav za praćenje lopte, touch screen ekran i vrhunsko računalo, matu za ispucavanje s opcijom igre iz rougha i pijeska za lijevu i desnu ruku, ekran otporan na udarce i vrhunski projektor.

Iako je ukupna cijena Full Swing Golf simulatora relativno visoka, njegova kvaliteta i doživljaj igre u zatvorenom prostoru će je ubrzo isplatiti. Dobro osmišljeno korištenje simulatora uz implementaciju dodatnog indor golf i ugostiteljskog sadržaja će zasigurno zatvoriti financijsku konstrukciju i omogućiti isplativost ulaganja.

U našoj ponudi nudimo nove i rabljene simulatore (servisirane i s garancijom).

Za sva dodatna pitanja i ponude s cijenama za kupnju i ugradnju Full Swing Golf simulatora kontaktirajte Golf Sport Promociju na tel. 01/4444 330 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .


Dodatne informacije:
Katalog FSG simulatora (PDF file 1,6 MB)
Službene stranice Full Swing Golf

Demo simulator:
Na raspolaganju imamo nekoliko modela demo simulatora u Hrvatskoj i Mađarskoj.
Ukoliko želite dogovoriti demonstraciju simulatora, slobodno nam se obratite na 01/4444 330 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .