Back Indoor golf High Definition Golf simulatori High Definition Golf simulatori


High Definition Golf simulatori

HD-Golf-picture2Simulatore High Definition Golf proizvodi kanadska tvrtka Interactive Sports Technologies koja je razvila sustav snimanja terena u visokoj rezoluciji i prijenosa slika u softver simulatora.

Preciznost i kvalitetu simulatora osigurava vrhunski sustav infracrvenog radara koji je sakriven u okviru ekrana te dodatni senzor za očitavanje kretanja palice koji se nalazi iznad pucačke pozicije.

Softver simulatora obrađuje podatke koje dobiva od radara (let lopte) i senzora (kretanje palice) te ih pretvara  u kretanje loptice na ekranu simulatora.
HD-Golf-picture1

Stoga igrač ne treba ručno birati vrstu palice kojom izvodi udarac na touch-screen konzoli. Simulator prepozna realne fizičke parametre svakog udarca te ih prenosi u virtualni svijet golfa.  

Simulator koristi HD projektor visoke rezolucije, a u kavez su ugrađeni i vrhunski Polk Audio zvučnici, što omogućava korištenje simulatora i kao kućnog kina ili prezentacijske kabine.

Kao i svaki vrhunski simulator, HDG nudi mogućnost igre na svjetski poznatim igralištima (15 terena u osnovnom paketu opreme), više načina natjecanja te zabavne igre poput najduljeg ili najpreciznijeg udarca te igre razbijanja prozora u staroj zgradi.
HD-Golf-pictureSoftver simulatora omogućava spajanje na internet i on-line dijagnostiku te povezivanje s drugim simulatorom radi multi-sim natjecanja.

Dodatna mogućnost softvera je ubacivanje reklamnih bannera i poruka u elemente igre (između polja ili tijekom turnira).

HDG koristi patentiranu Vijay Sing golf matu za ispucavanje koja pruža realističan osjećaj udarca s umjetne površine.

Približna cijena simulatora iznosi 50.000 USD*
*Cijena ne uključuje troškove dostave, carine i PDV 23%.

Golf Sport Promocija zadržava pravo na promjenu cijene tijekom izrade detaljne kalkulacije. Za sva dodatna pitanja i ponude kontaktirajte nas na tel. 01/4444 330 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Dodatne informacije:
Službene stranice High Definition Golf
Brošura High Definition Golf na engleskom jeziku (PDF file)