Tour Links montažni greenovi

montažna podloga za golfČinjenica je da se 40% udaraca na golf terenu odvija na putting greenu. Stoga je kvalitetno vježbanje završnog udarca iznimno važno za svakog golfera. Osim toga, puttanje je na prvi pogled najjednostavnija golf igra, dostupna svima.

Predstavljamo novi proizvod na hrvatskom tržištu koji će razveseliti i profesionalce i početnike - Tour Links modularne umjetne greenove.


Tehnologija  

umjetna podloga za golf

Zahvaljujući tehnologiji se koristi u izradi Tour Links greenova, svatko može sklopiti vlastiti green na bilo kojoj lokaciji. Greenovi se sastoje od patentiranih ploča različitih oblika koje se sastavljaju pomoću interlock mehanizma te se učvršćuju posebnim vijcima. Ploče su otporne na vremenske uvjete i UV zračenje, izuzetno su čvrste ali i fleksibilne, tako da mogu pratiti konfiguraciju terena stvarajući padove i breakove kao na prirodnom greenu.


Postavljanje
Tour Links greenovi vrlo su jednostavni za postavljanje. Isporučuju se u pločama koje svatko može jednostavno sastaviti slijedeći upute:

 

Jednostavno izvadite ploče iz pakiranja i složite ih jednu do druge na ravnoj i tvrdoj površini. 

Sklopite ploče u jednu cjelinu uz pomoć interlock mehanizama na svakoj od njih i učvrstite ih pomoću priloženih patentiranih vijaka. Umetnite patentirane putting rupe.

 

 

 


 

Pokrijte ploče unaprijed izrezanim posebnim tepihom za puttanje. U tepihu su već izrezane rupe koje se poklapaju s rupama na pločama. U rupe utaknite golf zastavice.

 

 

 

 

 
 

Počnite vježbati.
Cijeli postupak pripreme i sklapanja traje kraće od 20 minuta!
 


 

Sprava za vježbanje golfa   
TrainAidOsim jednostavne vježbe puttanja, Tour Links nudi i posebne vrste greena za ozbiljnije vježbanje. Training Aid greenovi dolaze u 3 veličine - 2.13m, 2.74m i3.96m.

Ovi greenovi pogodni su i za golfere dešnjake i za ljevake, te su opremljeni vodilicom za vježbu preciznosti udarca, kontur pločama za stvaranje nagiba greena te rupom promjenjive veličine.

  

Greenovi po vašoj mjeri
Tour Links ne nudi samo unaprijed izrađene greenove. Ukoliko želite, možete naručiti unikatni green koji će svojim dimenzijama i oblikom odgovarati vašoj lokaciji. Patentirani modularni sustav omogućava građenje greenova neograničenih veličina i svih oblika. Ploče mogu biti pokrivene standardnom površinom za puttanje ili vrhunskim umjetnim površinama za golf.

Pogledajte kako se instalira po mjeri izrađeni putting green:Dodatne informacije
Cjenik i specifikacija gotovih Tour Links putting greenova
* Navedene cijene ne uključuju PDV 25% i troškove dostave

tour links podloga za golf

Golf Sport Promocija je ekskluzivni zastupnik za Tour Links montažne greenove. Za sve informacije i ponude kontaktirajte nas na tel. 01/4444 330 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript !