Back Golf vozila Club Car golf vozila Club Car Transporter


Transporter golf vozila

Club Car Transporter 4

Transporter 4 golf car

Transporter 4 golf autić s lakoćom prevozi putnike i teret. Veliki teretni prostor pruža odlične mogućnosti za prijevoz tereta i opreme. Šasije od aluminija na električnim i benzinskim modelima su lagane i zaštićene od hrđanja. Zbog velike snage i kapaciteta teretnog prostora ovo je idealno vozilo za prijevoz putnika i tereta u zračnim lukama, hotelima, kampovima, odmaralištima i svugdje gdje se traži snažno i pokretljivo vozilo. 

Tehničke karakteristike Transporter 4


Club Car Transporter 6
transporter 6 golf autić

Transporter 6 vozilo za golf s lakoćom prevozi vozača i 5 putnika. Po želji možete naručiti sklopivo zadnje sjedalo koje se jednostavno pretvara u prostor za dodatni teret. Uz canopy top (lagani plastični krov) Transporter 6 nudi maksimalnu udobnost za putnike i vozača. Dostupan u varijanti s benzinskim i električnim motorom, Transporter 6 je idealno rješenje za prijevoz manjih grupa u hotelima, odmaralištama, marinama i drugim lokacijama.  

Tehničke karakteristike Transporter 6

Za sva dodatna pitanja i ponude s cijenama Transporter golf vozila kontaktirajte Golf Sport Promociju na tel. 01/4444 330 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .