Back Indoor golf


Oprema za indoor golf

igranje golfa u zatvorenom prostoru

Na ovim stranicama predstavljamo našu ponudu za opremanje indoor golf lokacija. Odavno je poznato da se golf može igrati i u zatvorenom prostoru. Preko zime, u centru grada, kao dodatni sadržaj u sklopu hotela, wellness centra, sportske ili rekreacijske dvorane, poslovnog ili trgovačkog centra  - indoor golf pruža velik izbor mogućnosti za poboljšanje ponude i stvaranje atraktivnog sadržaja za klijente i posjetitelje. 

Tvrtka Golf Sport Promocija u suradnji sa svojim partnerima nudi cjelovita rješenja u planiranju, izgradnji, održavanju i promidžbi indoor golf sadržaja. Na ovim stranicama možete upoznati proizvode iz našeg indoor golf programa. Našim klijentima nudimo više modela golf simulatora i umjetnih travnatih površina najboljih svjetskih proizvođača.

Obratite nam se s povjerenjem!

Full Swing Golf simulatori

Full-swing-logo

Predstavljamo jedan od najpoznatijih modela golf simulatora u svijetu - Full Swing Golf.

FSG online natjecanja

world_of_flags
Full Swing Golf simulator omogućava vam sudjelovanje u online natjecanjima s igračima u cijelom svijetu

High Definition Golf simulatori

HD-Golf-logo

Jedan od najatraktivnijih modela golf simulatora na tržištu je High Definition Golf, koji koristi slike visoke HD rezolucije za prikaz golf igrališta tijekom igre.

HD Golf video galerija

HD-Golf-picture

Donosimo vam galeriju video snimaka High Definition golf simulatora.

Dead Solid Golf simulatori

Jednostavniji, ali učinkovit model golf simulatora Dead Solid Golf se proizvodi u SAD-u te je već dugo prisutan na tržištu.

About Golf simulatori

#

Američka tvrtka About Golf jedan je od lidera u razvoju tehnologija indoor golf simulatora, a na tržištu je prisutna više od 20 godina.

P3 PRO Golf simulatori

golf simulator

Novost na hrvatskom tržištu - P3 PRO SWING golf simulator i analizator swinga.