Villager golf vozila

Club Car Villager 4

villager 4 golf car

ClubCar Villager 4 golf car napravljen je na bazi novog Precedent golf autića, a namijenjen je prijevozu 3 putnika i vozača. Uživajte u glatkoj vožnji, jednostavnom i preciznom upravljanju, udobnosti i prostoru koji nudi Villager 4. Stil, izdržljivost, čvrstoća, snaga i okretljivost su karakteristike koje ga čine najboljim u svojoj klasi.
Villager 4 napravljen je da bi udovoljio svim vašim zahtjevima!

Tehničke karakteristike Villager 4

Club Car Villager 6
Villager 6 vozilo za golf

Villager 6 može prevoziti do 6 osoba (5+vozač). Odličan je za prijevoz klijenata u hotelskim naseljima ili marinama. Pruža izvanrednu udobnost putnicima te lakoću upravljanja i sigurnost vozaču. Dostupan je s električnim i benzinskim motorom te s opcijom preklopivog zadnjeg sjedala, koje se jednostavno pretvara u teretni prostor.

Tehničke karakteristike Villager 6

Club Car Villager 8
villager 8 golf autić

Najveće vozilo za prijevoz putnika s lakoćom prevozi 8 osoba (7+vozač). Idealno je za velike hotele ili odmarališta koja trebaju lokalni prijevoz ili ture za velike grupe klijenata. Villager 8 je ekonomičan i učinkovit; prijevoz većeg broja putnika znači veću učinkovitost i manje troškove. Kao opciju možete naručiti preklopivo stražnje sjedalo koje se jednostavno pretvara u teretni prostor. 

Tehničke karakteristike Villager 8

Za više informacija o modelima i cijenama Villager vozila za golf kontaktirajte Golf Sport Promociju na tel. 01/4444 330 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .