Dead Solid Golf simulatori


Simulator koristi sustav infra-crvenih senzora koji su smješteni u podu. Senzori osvijetljeni s gornje strane očitavaju sjenu palice i loptice u trenutku dodira. Softver simulatora preračunava podatke i pretvara ih u kretanje loptice na ekranu simulatora. Igrač mora na touch-screen ekranu ručno odabrati vrstu palice kojom igra.


Simulator ima vrlo laganu aluminijsku konstrukciju prekrivenu platnom koja se lako uklapa u bilo koji prostor.

Softver simulatora uključuje 34 svjetski poznata golf igrališta te mogućnost biranja načina i uvjeta igre.

Simulator također nudi mogućnost organizacije zabavnih natjecanja u najduljem i najpreciznijem udarcu, te jedinstvenu mogućnost ispucavanja loptica na površini Mjeseca.

Dead Solid Golf je idealni simulator kao dodatni zabavni sadržaj u sportskim barovima, hotelima ili sportskim centrima.
 

Softver simulatora omogućava kontrolu trajanja korištenja radi lakše naplate, ubacivanje reklamnih bannera između polja te korištenje simulatora za učenje golfa uz custom-fitting golf palice.

Jednostavnost korištenja i atraktivnost simulatora privlači podjednako iskusne igrače i apsolutne početnike.

Po želji klijenta simulator može biti uklopljen u bilo koji ambijent, te osim za igranje golfa može poslužiti i kao kućno kino ili zabavni centar.

  

 

 

 

Cijena Dead Solid Golf simulatora počinje od 30.000 USD*

*Navedena cijena se odnosi na "Home" model simulatora. Cijena ne uključuje troškove dostave i ugradnje, carinu i PDV 22%.

Za detaljnu ponudu i dodatne informacije kontaktirajte Golf Sport Promociju na tel. 01/4444-330 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript