Back Trion:Z TRION:Z tehnologija Trion:Z minus ionsko zračenje


Trion:Z minus ionsko zračenje


Minus-ionsko-zracenje


Blagotvorni učinak negativnih iona


Istraživanja pokazuju da sadržaj iona u zraku može utjecati na naše ponašanje zdravlje i stanje organizma. Ioni imaju veliki učinak na naše raspoloženje, energiju i sposobnost za koncentraciju.

Poznato je da tijelo apsorbira pozitivne (plus) ione koje emitiraju elektronički i električni uređaji koji nas svakodnevno okružuju. Fizički napor i izloženost UV zračenju također povećavaju količinu pozitivnih iona u našem organizmu. Nakupljeni pozitivni ioni narušavaju ravnotežu organizma i izazivaju umor, razdražljivost, pad koncentracije i slabost.

Negativni (minus) ioni su u velikim količinama prisutni u prirodi - u biljkama, potocima i jezerima, kad pada kiša te u vodopadima. Negativni ioni neutraliziraju nepovoljan učinak pozitivnih iona u našem organizmu.

S obzirom da smo u svakodnevnom životu izloženi prevelikim količinama pozitivnih iona i premale količine negativnih iona iz prirode - koristimo dodatan snažan izvor negativnih iona - TRION:Z.

Svaki naš proizvod sadrži kapsulu s mineralima ili Mineon Health® vlakna koji emitiraju negativne (minus) ione
Količina negativnih iona koju emitiraju naši proizvodi je dovoljna da neutralizira štetno djelovanje pozitivnih iona i blagotvorno djeluje na naš organizam.

Kako na tržištu postoje i drugi ionizirani proizvodi donosimo vam usporedni test TRION:Z i drugih proizvođača koji je obavljen uz pomoć Eco-Holistic Inc. Model EB-13 ručnog ionometra:

ion-comparison

Kao što se vidi, TRION:Z je najsnažniji emiter negativnih iona na tržištu, 50 do 100 puta efikasniji od drugih proizvoda.