CarryAll golf vozila

Club Car CarryAll 1

carryall 1 golf autić

Veliki broj lokacija treba univerzalno prijevozno sredstvo za obavljanje svakodnevnih zadataka. Zračne luke, studentski domovi i kampovi, zoološki vrtovi, hotelska naselja i industrijska postojenja idealno su radno okružje za model CarryAll. Opremljen je snažnim FE350, 11/hp benzinskim motorom ili agilnim 48 voltnim elekričnim agregatom, te garantira da će prijevoz lakog tereta biti obavljen kvalitetno i na vrijeme. Nosivost prtljažnog prostora je 273 kg. Inteligentni IQ sustav pruža najbolje performanse u klasi te omogućava kontrolu brzine, povećanu snagu kod uspona na uzbrdici i cjelokupno zadovoljstvo vožnjom. CarryAll 1 je mnogo puta dokazao da njegova ekonomičnost, izdržljivost, okretnost, čvrstoća i pouzdanost nemaju konkurenciju.

Tehničke karakteristike CarryAll1

Club Car CarryAll 2

carryall 2 vozilo za golf

CarryAll 2 je pravi radnik i najfunkcionalnije vozilo u svojoj klasi. S kapacitetom prtljažnog prostora od 363 kg, posao će biti obavljen brže i uz manje troškova. Veliki prtljažni prostor po želji se može pretvoriti u pick-up za jednostavni istovar  sitnog tereta. CarryAll 2 je dostupan s električnim i benzinskim motorima. 

Tehničke karakteristike CarryAll2

Club Car CarryAll 6

carryall 6 golf vozilo

CarryAll 6 nudi najveći teretni prostor u kolekciji CarryAll vozila za golf. Pokreće ga električni ili benzinski motor, a prtljažnik ovisno o namjeni može biti otvoren, s ogradom ili punim stranicama.

Tehničke karakteristike CarryAll6

Za više informacija o modelima i cijenama CarryAll golf autića kontaktirajte Golf Sport Promociju na tel. 01/4444 330 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .