Turf golf vozila

Club Car Turf 1

turf 1 golf autić

Ovo ekonomično golf vozilo iz CarryAll Turf linije prikladno je za korištenje u gotovo sve svrhe na golf igralištima, od postavljanja zastavica do skupljanja loptica na golf vježbalištu. Carryall Turf 1 je učinkovit i štedljiv te vrlo pokretljiv, što ga čini prikladnim za vrlo raznovrsne zadatke na svim dijelovima golf terena.

Tehničke karakteristike CarryAll Turf1

Club Car Turf 2

turf 2 vozilo za golf

Turf 2 je najfunkcionalnije vozilo u svojoj klasi te ga odlikuju odlične performanse. S njime možete prevoziti više tereta i brže obavljati potrebne poslove. Turf 2 je prikladan za izvršavanje vrlo raznolikih poslova na održavanju golf terena, a istovremeno je tih i neće ometati golfere pri igri.

Tehničke karakteristike CarryAll Turf2

Club Car Turf 252

turf 252 vozilo za golf igrališta

Turf 252 opremljen je snažnim benzinskim motorom idealnim za obavljanje zahtjevnih poslova na teškim terenima. Namjenjen je podjednako ravnom i neravnom terenu i prikladan za obavljanje zadataka na svim dijelovima golf igrališta, uključujući i one na koje igrači nerado zalaze (rough, pošumljeni dijelovi, pješčane zapreke).

Tehničke karakteristike CarryAll Turf252

Club Car Turf 6

turf 6 vozilo za održavanje golf terena

CarryAll Turf 6 zapremninom od 680 kg i 485 l nudi najveći teretni i prtljažni prostor u liniji CarryAll Turf. U njemu možete prevoziti gotovo svu opremu potrebnu za održavanje vašeg golf igrališta, što ga čini vrlo važnim dijelom sustava za održavanje.

Tehničke karakteristike CarryAll Turf6

Za više informacija o modelima i cijenama CarryAll Turf vozila za održavanje golf igrališta kontaktirajte Golf Sport Promociju na tel. 01/4444 330 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .