P3 PRO Golf simulatori

Predstavljamo vam novi proizvod na hrvatskom tržištu - golf simulator i analizator swinga - P3 PRO SWING. Na novom simulatoru možete trenirati ili rekreativno vježbati bilo kada i bilo gdje. Zamahnite, udarite loptu, pogledajte rezultat na ekranu i uživajte. Jednostavno je!    

Što je P3 PRO SWING? To je sustav za očitavanje parametra udarca i projiciranje kompjuterske simulacije koju su razvili stručnjaci NASA-e. Sofisticirani uređaj za očitavanje i mjerenje parametra udarca, te projekciju leta lopte napravljen je po uzorku na vrhunske instrumente koji se koriste u aeronautici.

Sustav se sastoji od čvrste visoko tehnološke platforme sa 65 senzora koja je putem USB kabla priključena na kompjuter. Softver obrađuje informaciju koju dobiva od senzora i u nekoliko milisekundi izračunava nijanse leta lopte ovisno o brzini i položaju glave palice.

Preciznost uređaja je nevjerojatna. Fade, draw, push, pull i slice - sve što se može desiti u realnim uvjetima će biti precizno prikazano na ekranu. Mogućnost pogreške simulatora iznosi nevjerojatnih 1° u očitavanju položaja glave palice i 1 MPH u očitavanju brzine. Usporedni testovi kod ispucavanja u mrežu i na driving range-u su također pokazali izuzetnu preciznost simulatora.Za vježbu i custom fitting
P3 PRO SWING simulator je idealan instrument za vježbanje golfa u skučenom ili zatvorenom prostoru. Uz detaljnu analizu svakog udarca igrač ili njegov učitelj može isprintati i statističke podatke, te simulator iskoristiti ne samo za vježbu nego i za custom fitting i isprobavanje različite opreme. Uz uobičajene udarce sa svim vrstama palica, simulator dozvoljava i vježbu puttanja. 


Na prikazanoj slici vidimo primjer očitavanja brzine i putanje palice koji simulator prikazuje nakon svakog udarca. Računalo također prikazuje sweet-spot grafiku (kojim je dijelom palica došla u kontakt s loptom). U 2007. godine P3 PRO SWIG simulator je proglašen službenim partnerom PGA  of America u trening centru na Floridi, a pozitivne kritike je dobio i od najpoznatijih golf časopisa na svijetu - časopisa Golf Digest i GolfWeek.


Za zabavu

P3 PRO SWING simulator je idealan za zabavu i igru, te se može lako uklopiti u poslovno okruženje, prezentaciju, nastup na sajmu ili seminar. Instalacija simulatora na zahtijeva puno mjesta, a njegov atraktivan izgled će zasigurno privući brojne sudionike i gledatelje. Odaberite natjecanje u najduljem ili najpreciznijem udarcu, organizirajte turnir na 18 virtualnih polja, odigrajte rundu s Tigerom Woodsom - od sada sve to možete ponuditi vašim poslovnim partnerima i kolegama tijekom vaših poslovnih događanja. Da bi se pojačao vizualni dojam koristimo veliki kavez za ispucavanje, videoprojektor i ekran koji igraču prikazuje veliku sliku vježbališta ili golf igrališta i pruža bolji uvid u postignuti rezultat.Paketi opreme P3 PRO SWING - opcije za narudžbu

1.  Sensor unit paket

Početni paket Sensor unit uključuje standardnu senzornu ploču, dodatke i kablove, CD sa softverom i CD s Tiger Wodds PGA igrom.

2. ''COMBO'' paket

Uključuje sensor unit i matu za ispucavanje (1,5 x 1,5 standard stance mat). Kod korištenja ovog paketa trebate voditi računa o tome gdje će letjeti loptice koje ispucavate. Pogodan za natkrivena vježbališta i indoor driving rangeove.

3. ''PAR'' paket

Uključuje sensor unit, matu za ispucavanje i mrežu. Prikladan za male prostore. Mreža od fiberglas okvira je jednostavna za upotrebu.

4. ''BIRDIE'' paket

Uključuje sensor unit, duplu matu za ispucavanje (za lijevu i desnu ruku), produžetak za puttanje i neprobojno projekcijsko platno. Ovaj paket je idealan za indoor golf centre. Računalo priključeno na video projektor prikazuje rezultat svakog udarca na velikom ekranu ispred igrača. Dvostruka mata dozvoljava jednostavnu igru za golfere dešnjake i ljevake. Produžetak za puttanje omogućava precizno vježbanje putt udarca.

5. ''EAGLE'' paket

 

Uključuje sensor unit, komplet od 3 mate (lijeva, desna i putting), Delux kavez za ispucavanje i neprobojni ekran. Ovo je idealan paket za manji indoor golf centar jer sadrži sve što je potrebno za instalaciju pucačke pozicije i kvalitetnu vježbu i igru na simulatoru.

6. ''DOUBLE EAGLE'' paket

Uključuje sensor unit, komplet od 3 mate (lijeva, desna i putting), Delux kavez za ispucavanje, neprobojni ekran, prekrivač od tamnog materijala. Ovo je idealan paket za manji indoor golf centar ili za organizaciju promotivnih događanja jer sadrži sve što je potrebno za instalaciju pucačke pozicije i kvalitetnu vježbu i igru na simulatoru.

7. ''ACE'' paket 

Uključuje dva sensor unita, komplet od 4 mate (lijeva, desna i 2 x putting), Delux kavez za ispucavanje, neprobojni ekran, prekrivač od tamnog materijala. Ovo je idealan paket za indoor golf centar većeg kapaciteta  ili za organizaciju promotivnih događanja jer  sadrži sve što je potrebno za instalaciju dvije pucačke pozicije i kvalitetnu vježbu i igru na simulatoru za dva igrača istovremeno.

Kako do P3 PRO SWING simulatora?
Simulator možete unajmiti za vlastiti event na jedan ili na više dana. Ukoliko želite, uz to možete unajmiti komplet golf palica, učitelja golfa i voditelja natjecanja.

Za cijenu i uvjete iznajmljivanja nazovite Golf Sport Promociju na tel. 01/ 4444 330 ili pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Ukoliko želite kupiti P3 PRO SWING simulator pogledajte cjenik paketa i dodatne opreme ovdje (PDF).