Umjetne površine za golf

umjetna trava za golf

Ponekad je neizvedivo ili financijski neisplativo napraviti pravu golf površinu na mjestu koje ste odabrali. Prirodne golf površine su vrlo zahtjevne za održavanje, zahtijevaju stručno znanje i rukovanje strojevima i gnojivima. Stoga Golf Sport Promocija u suradnji s nizozemskim partnerom, tvrtkom Greenfields predstavlja široki izbor umjetnih površina za golf, od putting greena različitih konfiguracija do površina za chipping i trave za fairway.

umjetna trava za golf igrališta

Prednost umjetnih golf površina je očigledna. Jednostavne su za postavljanje i održavanje. Imaju potpuno prirodan izgled i pružaju izvanredan realističan osjećaj kod igre. Zahtijevaju minimum održavanja (brisanje metlom ili četkom). Mogu se s lakoćom nadograditi ili uklopiti u bilo koji prostor. Otporne su na vanjske uvjete - kišu, snijeg i UV zračenje. Uz minimalno održavanje praktički su neuništive i traju vrlo dugo bez gubitka kvalitete.

igranje golfa na umjetnoj traviUmjetne golf površine su vrlo fleksibilne i trajne i omogućuju igranje golfa na mjestima na kojima je nemoguće napraviti golf igralište s prirodnom travom.

Umjetne površine su odlično rješenje za mini golf polja, hotele, uredske zgrade, privatne kuće, škole, golf vježbališta i druge lokacije gdje izgradnja prave golf površine nije moguća ili je vrlo skupa.

Umjetne površine koje nudimo podijeljene su u dvije osnovne skupine  - sandfilled i non-sandfilled. To znači da postoji turf koji ne zahtjeva punjenje kvarcnim pijeskom i turf koji treba napuniti kvarcnim pijeskom da bi se dobila površina za golf. Odabir prave vrste umjetne trave je prva odluka koju morate donijeti pri izgradnji golf terena s umjetnom površinom.

Non-sandfilled površine (Astroturf Supreme, Astrograss Supreme i dr.) su pogodne za puttanje i kratko chipanje. Relativno su tvrde i i brze ali ne toleriraju pad lopte s veće visine.

Sandfilled površine (Ambition turf) izgledaju vrlo realistično i pružaju odličan osjećaj za puttanje, a k tomu mogu služiti i kao pravi green te podnose sve vrste igre, pa čak omogućavaju i backspin udarce!

Upoznajte našu ponudu umjetnih površina za golf igrališta i obratite nam se s povjerenjem!

Target greenovi za driving range

Target-green

Imate vježbalište za golf? Želite učiniti vježbu atraktivnijom i privući nove korisnike?
Target greenovi na vježbalištu za golf uobičajena je pojava.
Postavljene na vježbalištu greenovi pomažu golferu da svoju vježbu upotpuni preciznim gađanjem meta.
Target-green1
Odnedavno za tu vrstu vježbe se koriste i target-greenove od umjetne trave.
Kontrastne boje su puno vidljivije i pogodnije za golfere, a punjena kvarcnim pijeskom umjetna trava oponaša performanse pravog greena.
Target-green2
Gotovi greenovi dolaze u dimenzijama od 4, 6, 8 i 12 metara, a po želi kupca može se odabrati kombinacija boja ili čak na greenu istaknuti logotip ili poruka.
Greenovi se postavljaju na pripremljenu, poravnatu i nabijenu podlogu, s blagim naklonom prema golf pucalištu.
Boja umjetne trave je trajna i otporna je na vanjske uvjete i izbljeđivanje. Nakon instalacije greenovi ne zahtjevaju održavanje.

Za dodatne informacije vezane za target greenove i druge proizvode od umjetne trave - nazovite Golf Sport Promociju na tel. 01/4444 330 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

Umjetna trava za green

green-trava

Ovdje predstavljamo vrste umjetne trave od kojih se izrađuje umjetni green - vježbalište za golf.

Umjetna trava za driving range

umjetna trava za tee stalak

Posebna vrsta umjetne trave u koju se može utaknuti stalak za golf lopticu (tee) zove se tee grass ili trava za tee.

Dekorativna umjetna trava

Dekorativna-umjetna-trava
Uvijek zelena, ne zahtjeva održavanje, koristi se za uljepšavanje prostora i oblikovanje krajolika.

Tour Links montažni greenovi

Tour-links

Predstavljamo novitet na hrvatskom tržištu opreme za golf igrališta - montažne greenove za treniranje, zabavu i promociju.