Održavanje golf igrališta

održavanje golf igrališta

Golf Sport Promocija nudi vam veliki izbor vrhunske opreme za održavanje golf igrališta i drugih zelenih površina (parkova, travnjaka, vrtova).

Obratite nam se s povjerenjem i zatražite savjetovanje, ponudu ili katalog opreme za održavanje travnatih površina na tel. 01/4444 330 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Iz ponude izdvajamo sljedeće proizvode:

Boja za travu

Za nanošenje oznaka u boji na travnatu površinu golf igrališta koristi se posebna boja za travu.

Trimer za travu oko prskalice

Ovaj trimer namijenjen je šišanju trave oko prskalica za vodu i pomaže održavanju vanjskih dijelova sustava za navodnjavanje golf igrališta.

Mreže i četke za vučenje

Mreže i četke za vučenje koriste se na golf igralištima za poravnavanje travnate površine, skupljanje lišća i čepova nastalih pri aeraciji terena.

Hole cutter - izrezivač rupa za golf

Golf rupa treba biti precizno izrezana i imati točno određenu dubinu i promjer. Za to se koriste posebni alati, tzv. hole cutters.

Green saver - alat za popravljanje greena

Popravljanje rupica na greenu može biti prava noćna mora. Srećom, tu je green saver - alat pomoću kojega to možete učiniti brzo i učinkovito.

Turf tools - alati za održavanje trave

U ovu grupu alata spadaju aeratori, rezači turfa, prskalice za gnoj i ostala oruđa nužna za održavanje trave na golf igralištu.