About Golf simulatori

ag-panoramic

Tvrtka About Golf prisutna je na europskom tržištu indoor golf simulatora više od 20 godina. Njezin je naziv sinonim za besprijekornu kvalitetu, preciznost i znanstvenu inovaciju u tehnologiji golf simulatora.

Zbog toga je njihov slogan : "Postoje simulatori i postoji About Golf".


agolf-classicTvrtka u svojoj ponudi ima više modela simulatora, od kompaktnog modela za manji prostor do širokokutnog luksuznog modela i virtualnog driving rangea sa nekoliko simulatora povezanih u jedan kompleks.

About Golf pripada klasi vrlo sofisticiranih simulatora s vrhunskim balističkim sustavom prepoznavanja kretanja lopte i palice. Igrač ne mora ručno birati palicu kojom će izvesti udarac na touch-screen konzoli.

About Golf simulator koristi patentirani sustav 3 Track koji povezuje 3 vrlo brze kamere s visokim stupnjem rezolucije, koje velikom brzinom (više od 2.000 kadrova u sekundi!) snimaju lopticu nakon udarca.

3Trak3-trackballs

Kamere vrlo precizno prepoznaju putanju i stupanj rotacije loptice, a softver koji obrađuje primljene podatke pretvara ih u kretanje loptice na ekranu simulatora. Osim patentiranog sustava launch monitora 3Track, About Golf koristi i vlastiti softver "Immersive Play Technology" koji računalnom metodom utječe na ponašanje loptice u simuliranom svijetu golf terena.

agolf-standrews

To znači da će se vaša virtualna loptica ponašati potpuno prirodno, poput prave. Novi softver "Immersive Play technology" omogućuje realističan prikaz - odbijanje loptice od drveća, ponašanje na vjetru, u roughu ili u pijesku. 

agolfsurround1Novost u ponudi About Golf simulatora je Sim-Surround model koji uz korištenje 3 video projektora i dodatnog softvera stvara 150° prikaz golf igrališta koji okružuje igrača s 3 strane dok se nalazi unutar simulatora. U kombinaciji sa surround zvučnicima stvara se doživljaj kao da se nalazite na golf terenu.

Standartni softver paket About Golf sadrži 29 vrhunska svjetska terena, a ukupan broj može biti i veći od 50. Detaljan i potpuno realističan prikaz svakog terena, precizan prikaz ponašanja lopte nakon svakog udarca, mogućnost odabira načina igre i natjecanja - sve to čini About Golf velikom atrakcijom koja će pronaći svoje mjesto u sportskom baru, indoor golf centru, hotelu ili wellness centru.

About Golf u ponudi ima više modela simulatora koje odgovaraju različitim namjenama i mogućnostima klijenta, a cijena ovisi o modelu i stupnju opremljenosti. Kod odabira odgovarajućeg modela uzima se u obzir svrha korištenja, raspoloživi prostor i dodatne funkcije koje klijent očekuje od svog modela simulatora.

Za sva dodatna pitanja i ponude s cijenama za kupnju i ugradnju About Golf simulatora kontaktirajte Golf Sport Promociju na tel. 01/4444 330 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .