Back O nama O Golf Sport Promociji


O Golf Sport Promociji

Golf Sport Promocija

Davne 2003. godine, kada je golf u Hrvatskoj još uvijek bio u začecima a aktivne igrače se moglo nabrojati prstima, započeli smo s idejom da promoviramo taj plemeniti sport i približimo ga širokim masama. Tada se rodila ideja o prvoj hrvatskoj tvrtki za promociju golfa - Golf Sport Promociji.

Golf Sport Promocija

Naš koncept tada je bio da radimo na 3 važna područja:

- promocija golfa, marketing i stvaranje golf medija,
- usluga opremanja golf igrališta i vježbališta,
- prodaja golf opreme za novostvorene igrače.

Slogan: "Sve o golfu, sve za golf!" postao je moto naše tvrtke koja se trudila u potpunosti zadovoljiti sve potrebe naših klijenata vezane uz golf.

Organizirali smo brojne projekte radi popularizacije golfa kao što su prvi "Dan golfa za žene", prvi "Office golf turnir", "Aqua golf", brojne škole golfa za početnike i poslovne partnere te golf turnire u Hrvatskoj i obližnjim zemljama.

I danas našim klijentima nudimo brojne usluge u području promocije, edukacije, opremanja, oglašavanja, produkcije i realizacije projekata vezanih uz golf.

Jedini u Hrvatskoj nudimo i unikatan marketinški proizvod - Komunikacijsku platformu "Golf" za tvrtke koje žele svoj imidž povezati s ovim sportom.

Uz usku suradnju sa svim golf institucijama i golf lokacijama u Hrvatskoj i susjednim zemljama (Slovenija, Mađarska, Austrija) stalno radimo na povećanju broja igrača i zaljubljenika u golf, edukaciji šire javnosti te približavanju golfa svakodnevnom životu naših građana.

U lipnju 2005. godine lansirali smo prvi internet portal na našim područjima s ciljem da golferima i početnicima u golfu pružimo vrhunsku on-line uslugu. Proteklih je godina naš internet portal je postao vodeći izvor informacija o golfu u cijeloj regiji. Krajem 2009. godine portal je u potpunosti obnovljen i sada pruža još više.

U travnju 2007. godine otvorili smo prvi izložbeno-prodajni salon golf opreme u Hrvatskoj i ponudili našim kupcima svjetski poznate golf marke kao što su MacGregor, Nike, Powakaddy, Silverline, Srixon, Callaway, Titleist, Benross, Kiffe, TRION:Z i druge.

Od 2007. godine postali smo autorizirani prodavač vodećih marki vozila za golf, za prijevoz putnika i robe kao što su ClubCar, E-Z-GO, Yamaha, Birdie i dr. te našim klijentima ponudili ne samo prodaju nego i servisiranje te nabavku rezervnih dijelova za sve vrste vozila.

Iako smo s radom počeli prije više godina, još uvijek osjećamo uzbuđenje i entuzijazam prvih dana, kada se golf u Hrvatskoj razvijao pred našim očima.

Nadamo se da našu ljubav prema golfu možemo podijeliti s vama.

S poštovanjem,

Georgij Srebren
Direktor

Kontakt:
Golf Sport Promocija
Desinićka 20, 1. kat, 10 000 Zagreb
Tel./Fax: 00 385 1 4444 330
Mob.: 091 508 3117
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
MB: 2682150
OIB: 94281787988
Iban HR2424020061100600008 u Erste i Steiermarkische bank d.d.