Adventure golf teren Valalta

Valalta-minigolf-lead

U sklopu FKK kampa Valata -  najvećeg nudističkog kampa u ovom dijelu Europe - od sada se nalazi i prvo MOS (Minigolf Open Standard) igralište za golf.
Adventure golf teren je izgrađen na površini od cca 1.500 kvadratnih metra ispred upravne zgrade kampa i restorana.
Igralište s 9 polja dizajnirao je engleski arhitekt Andrew MacCague, a u rekordan rok izgradila je Golf Sport Promocija u suradnji sa stručnim osobljem FKK kampa Valata.
Polja za igru su pokrivena s vrhunskom umjetnom travom GF Advanced i GF Omneo i predstavljaju pravi izazov za igru kako za početnike tako i za iskusne golfere.
Dizajn igrališta prati tradicionalnu istarku arhitekturu, a prirodne elemente korištene u izgradnji uklapaju se u kajolik.
Prve reakcije gostiju su vrlo pozitivne. Igralište se nalazi na površini ispred upravne zgrade i recepciji kampa, u blizini je veliki restoran s otvorenom terasom s koje se može promatrati igru na cijelom terenu.
Nočna rasvjeta na Adventure golf terenu pruža izvanredan doživljaj i mogućnost igre do kasno u noć.

Pogledajte galeriju slika:Ukoliko ste zainteresirane za izgradnju golf ili minigolf sadržaja na svojim lokacijama slobodno kontaktirajte Golf Sport Promociju na tel. 00 385 1 4444 330 ili e-mail: gsp@gsp.hr